Demà, un plat únic, complert i equilibrat. Un mix entre esqueixada i empedrat... De postres, un iogurt bio, per facilitar la digestió del llegum.
Això em recorda la pregunta que molta gent em fà: fruita o iogurt després del llegum?
Bé, si tenim problemes de ferro, el que necessitem és, d'una banda, un component amb vitamina C per facilitar la absorció del ferro inorgànic de llegum i, d'altra banda, quanta més estona retinguem el llegum al sistema digestiu, més temps per absorbir el ferro. Per tant, de postres menjariem un suc de taronja o pomel i llimona...
Però si no tenim aquest problema, i sí un de digestió pesada del llegum, lo ideal és un iogurt amb ferments bio que facilitaran el trànsit. L'equilibri perfecte, en aquest cas, seria aportar la vitamina C amb una amanida amb tomàquet i pebrot i de postres el iogurt.
En el cas del plat que plantejo, com ho donem amb una amanida amb ceba, tomàquet i pebrot... ja ho tenim. A més, en aquest cas, si afegim el bacallà, que és un dels peixos amb millor contingut nutricional, tenim un plat fantàstic!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada